Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Talvi lähestyy! Haemme nyt reippaita käsilumityöntekijöitä asiakkaamme palvelukseen.

Hakemamme henkilö on joustava ja oma-aloitteinen tekijä, joka ei kaihda fyysistä työtä. Nautit ulkona työskentelystä ja sinulla on itsenäinen ote työhön.

Työt alkavat lumen tultua maahan ja kestävät lumen sulamiseen asti. Työ on pääasiassa keikkaluonteista, mutta lumisen talven sattuessa työtä on tarjolla runsaastikin. Työt alkavat usein varhain aamulla, joten olethan valmis aikaisiin herätyksiin! Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtä juuri sinä haet ja millaiset työajat juuri sinulle sopivat.

Työnkuvaan kuuluu mm. lumen lapiointi ja kolaus sekä hiekoitus.

Odotamme sinulta:

- Hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä ulkona

- Joustavuutta sekä valmiutta nopeisiinkin lähtöihin

- Reippautta ja oma-aloitteisuutta

- Positiivista asennetta työtä kohtaan

- Suomen kielen taitoa

Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Hae nyt paikkaa ilmoituksessa olevan linkin kautta ja liity banssilaisten huippujoukkoon! Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten älä aikaile hakemuksen kanssa. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Pirttikoski (laura.pirttikoski@banssi.fi, 0400796866)

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Haemme parhaillaan pohjoissuomalaisia eri alojen osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Web-osoite: http://www.banssi.fi Työnantaja: Banssi lappi Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Lumitilanteen mukaan Yhteystiedot: Laura Pirttikoski laura.pirttikoski@banssi.fi 0400796866 Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/20760377 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käsilumityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa