Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haetaan keikkaluonteiseen työhön 2-4 käsilumityöntekijää. Odotamme sujuvaa suomen kielentaitoa. Toivomme sinun olevan ahkera, reipas tunnollinen sekä hyvän fyysisen kunnon omaava. B-ajokortti oltava. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin ja työt alkavat yleensä aamulla.

Web-osoite: http://www.khvilander.fi Työnantaja: Kiinteistöhuolto Vilander Oy Sijainti: 00180 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: jari.vilander@kolumbus.fi Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käsilumityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistöhuolto Vilander Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki , osoitteessa 00180 HELSINKI .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa