Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kiinteistöinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen nykyisen kiinteistöteknikkomme jäädessä eläkkeelle. Työtehtäviin tulee kuulumaan kiinteistönhoidon ohjaus ja valvonta, tulevien korjaus- ja rakentamishankkeiden valmistelu ja suunnittelun ohjaus sekä kiinteistöjen remonttisuunnitelmien valmistelu. Lisäksi tehtäviin tullaan sisällyttämään muita teknisen palvelukeskuksen soveltuvia työtehtäviä. Käynnissä olevia rakentamishankkeita on mm. uusi yhtenäiskoulu ja tapahtumatori. Edellytämme vähintään rakennusinsinöörin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Karstula työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Karstula maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Karstula isännöinti ja kiinteistöhoito työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Karstula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Karstulan kunta Y-tunnus 9094917-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Karstulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Karstula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa