Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kiinteistöinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen nykyisen kiinteistöteknikkomme jäädessä eläkkeelle. Työtehtäviin tulee kuulumaan kiinteistönhoidon ohjaus ja valvonta, tulevien korjaus- ja rakentamishankkeiden valmistelu ja suunnittelun ohjaus sekä kiinteistöjen remonttisuunnitelmien valmistelu. Lisäksi tehtäviin tullaan sisällyttämään muita teknisen palvelukeskuksen soveltuvia työtehtäviä. Käynnissä olevia rakentamishankkeita on mm. uusi yhtenäiskoulu ja tapahtumatori. Edellytämme vähintään rakennusinsinöörin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Karstula työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Karstula maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Karstula isännöinti ja kiinteistöhoito työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Karstulan kunta Y-tunnus 9094917-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Karstulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Karstula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus