Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kiinteistöinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen nykyisen kiinteistöteknikkomme jäädessä eläkkeelle. Työtehtäviin tulee kuulumaan kiinteistönhoidon ohjaus ja valvonta, tulevien korjaus- ja rakentamishankkeiden valmistelu ja suunnittelun ohjaus sekä kiinteistöjen remonttisuunnitelmien valmistelu. Lisäksi tehtäviin tullaan sisällyttämään muita teknisen palvelukeskuksen soveltuvia työtehtäviä. Käynnissä olevia rakentamishankkeita on mm. uusi yhtenäiskoulu ja tapahtumatori.

Edellytämme vähintään rakennusinsinöörin tutkintoa sekä riittävää kokemusta rakennusalalta suunnittelu- ja valvontatehtävistä. Lisäksi luemme eduksi rakennussuunnitteluosaamisen ja suunnitteluohjelmistojen käytön osaamisen (AutoCAD- ja ArchiCAD-ohjelmat), hankintaosaamisen ja kiinteistön hoitoon liittyvän osaamisen. Tehtävän hoitaminen vaatii sujuvia IT-valmiuksia, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä täytetään 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti ja palkkaus perustuu työn vaativuuden arviointiin.

Web-osoite: http://www.karstula.fi Työnantaja: Karstulan kunta Sijainti: Virastotie 4, 43500 KARSTULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa tekninen johtaja Marko Savola, marko.savola@karstula.fi, puh. 044 459 6623 (21.10.-31.10.2016 välisenä aikana). Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118495/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Yritystiedot

Toiminimi Karstulan kunta Y-tunnus 9094917-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Karstulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Karstula , osoitteessa Virastotie 4, 43500 KARSTULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa