Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työtehtäviin kuuluvat vesi- ja viemärihuollon päivittäinen käytännön hoitaminen, kuluttaja-asiakaspalvelu, verkoston hallinnan kehittäminen, työmaavalvonta, verkkotietojärjestelmän ylläpito, vesihuoltokarttojen ja liittymäkortiston sähköinen ylläpito (Tekla WebMap), työnjohtotehtävät, vesi- ja jätevesilaitoksen pienet korjaus- ja huoltotyöt sekä teknisen toimen päivystysrinkiin osallistuminen.

Toimeen valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa insinööri (AMK) tai teknikkotason koulutusta, mieluimmin yhdyskuntatekniikan alalta, sekä kokemusta vesihuoltolaitosten ja niiden verkostojen käytöstä ja kunnossapidosta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta tietotekniikan ja valvontajärjestelmien käytöstä, AutoCAD-ohjelmien käyttöosaamista sekä B-ajokorttia.

Arvostamme oma-aloitteellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työsuhteen alussa on 6 kuukauden koeaika.

Web-osoite: http://www.karkola.fi Työnantaja: Kärkölän kunta Sijainti: Virkatie 1, 16600 JÄRVELÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: kiinteistöpäällikkö Jukka Koponen 044 770 2227 jukka.koponen@karkola.fi kunnaninsinööri Pertti Sallila 044 770 2225 pertti.sallila@karkola.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117915/fi_FI Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virkatie 1, 16600 JÄRVELÄ

Yritystiedot

Toiminimi Kärkölän kunta Y-tunnus 0148268-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesihuoltolaitoksen käyttömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kärkölän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kärkölä , osoitteessa Virkatie 1, 16600 JÄRVELÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa