Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työtehtäviin kuuluvat vesi- ja viemärihuollon päivittäinen käytännön hoitaminen, kuluttaja-asiakaspalvelu, verkoston hallinnan kehittäminen, työmaavalvonta, verkkotietojärjestelmän ylläpito, vesihuoltokarttojen ja liittymäkortiston sähköinen ylläpito (Tekla WebMap), työnjohtotehtävät, vesi- ja jätevesilaitoksen pienet korjaus- ja huoltotyöt sekä teknisen toimen päivystysrinkiin osallistuminen. Toimeen valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa insinööri (AMK) tai teknikkotason koulutusta, mieluimmin yhdyskuntatekniikan alalta, sekä kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kärkölä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kärkölän kunta Y-tunnus 0148268-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesihuoltolaitoksen käyttömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kärkölän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kärkölä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus