Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myymälätyöskentelyä, ase-, erä- ja retkeilytuotteiden myymistä sekä asiakaspalvelua. Alan tuntemus katsotaan eduksi. Kärkkäisen Ase&Erä-osasto on metsämiehen keidas, jossa voi bongata kaikki alan uutuudet samalla kertaa; aseet, teltat, vavat ja vieheet Alan ammattilaiset opastavat valinnoissa, neuvovat sinulle parhaat välineet ja antavat vielä niksit kaupan päälle. Uusin tieto ja uudet välineet antavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ii myyntialan tehtävät Ii myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kärkkäinen Express Oy Y-tunnus 0722545-6 Toimiala Taloustavaroiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Iin Urheilu ja Koneliike, Iin Urheilu ja Kone

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kärkkäinen Express Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ii . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus