Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myymälätyöskentelyä, ase-, erä- ja retkeilytuotteiden myymistä sekä asiakaspalvelua. Alan tuntemus katsotaan eduksi. Kärkkäisen Ase&Erä-osasto on metsämiehen keidas, jossa voi bongata kaikki alan uutuudet samalla kertaa; aseet, teltat, vavat ja vieheet Alan ammattilaiset opastavat valinnoissa, neuvovat sinulle parhaat välineet ja antavat vielä niksit kaupan päälle. Uusin tieto ja uudet välineet antavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ii myyntialan tehtävät Ii myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kärkkäinen Express Oy Y-tunnus 0722545-6 Toimiala Taloustavaroiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Iin Urheilu ja Koneliike, Iin Urheilu ja Kone

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kärkkäinen Express Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ii . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus