Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myymälätyöskentelyä, ase-, erä- ja retkeilytuotteiden myymistä sekä asiakaspalvelua. Alan tuntemus katsotaan eduksi. Kärkkäisen Ase&Erä-osasto on metsämiehen keidas, jossa voi bongata kaikki alan uutuudet samalla kertaa; aseet, teltat, vavat ja vieheet Alan ammattilaiset opastavat valinnoissa, neuvovat sinulle parhaat välineet ja antavat vielä niksit kaupan päälle. Uusin tieto ja uudet välineet antavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ii myyjät ja kassahenkilöt Ii myyntialan tehtävät Ii myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Ii .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kärkkäinen Express Oy Y-tunnus 0722545-6 Toimiala Taloustavaroiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Iin Urheilu ja Koneliike, Iin Urheilu ja Kone

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kärkkäinen Express Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ii . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus