Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kärkitarvike Oy on 2006 perustettu teknisen myynnin ammattiliike. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaiset palveluratkaisut. Olemme pääosin Kaakkois-Suomen alueella toimiva perheyritys, emme kuulu mihinkään valtakunnalliseen ketjuun. Tarkempaa tietoa tuotteistamme ja palveluistamme löydät nettisivuiltamme www.karkitarvike.com

Haemme tiimiimme asiakaspalveluhenkistä ja tuloshakuisella myyntiasenteella varustettua TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu myynti ja uusien asiakkaiden hankinta tarjoamiemme tuotteiden ja palveluratkaisujen osalta.

Olet teknisestä myynnistä aidosti kiinnostunut, ulospäin suuntautunut ja omaat tavoitteellisen asenteen työhösi. Tartut työhön omatoimisesti ja tehtäväsi luotettavasti haasteita karttamatta. Osaat huomioida asiakkaiden tarpeet ja pystyt hahmottamaan, sekä tarjoamaan heille parhaan tuote- ja palvelukokonaisuuden.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus luoda oma menestyksellinen urapolkusi sekä osallistua tuote- ja palveluvalikoiman jatkuvaan kehittämiseen.

Katsomme eduksi aiempaa menestyksellistä kokemusta B2B myyntityöstä, edustamiemme tuoteryhmien tuntemusta, sekä alueen asiakasyritysten tuntemusta. Arvostamme itsenäistä ratkaisukykyä, innokkuutta uusien asiakaskontaktien luomiseen sekä tahtoa pitkäkestoisten ja toimivien asiakassuhteiden solmimiseen ja ylläpitoon. Myös aikaisempi kokemus palokatkotuotteista, henkilöstösuojauksesta tai nostovälineistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Tarvitset työssäsi ajokortin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Kärkitarvike Oy Sijainti: Tehontie 25, 45200 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/ sop. mukaan Yhteystiedot: Hannu Kemppainen, Puh: (050) 4998952, hannu.kemppainen@karkitarvike.com Jonna Kemppainen, Puh: (050) 4998907, jonna.kemppainen@karkitarvike.com Hakemukset: jonna.kemppainen@karkitarvike.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tehontie 25, 45200 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Kärkitarvike Oy Y-tunnus 2017893-0 Toimiala Rakennustarvikkeiden yleistukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

843 000 € 55 %

Liiketoiminnan tulos

20 000 € -9 %

Henkilöstö

3 3

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kärkitarvike Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Tehontie 25, 45200 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa