Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kärkitarvike Oy on 2006 perustettu teknisen myynnin ammattiliike. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaiset palveluratkaisut. Olemme pääosin Kaakkois-Suomen alueella toimiva perheyritys, emme kuulu mihinkään valtakunnalliseen ketjuun. Tarkempaa tietoa tuotteistamme ja palveluistamme löydät nettisivuiltamme www.karkitarvike.com Haemme tiimiimme asiakaspalveluhenkistä ja tuloshakuisella myyntiasenteella varustettua TEKNISTÄ MYYJÄÄ Työtehtäviisi kuuluu myynti ja uusien asiakkaiden hankinta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyntialan tehtävät Kouvola myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kärkitarvike Oy Y-tunnus 2017893-0 Toimiala Rakennustarvikkeiden yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kärkitarvike Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa