Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Kärki-Agri on kasvava kotimainen yritys, joka on erikostunut nauta- ja maitotilojen palveluun. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat erikoisrehut, rehunsäilöntäaineet ja hygieniatuotteet. Oma rehutehdas valmistaa tilakohtaisesti suunniteltuja erikoisrehuja. Yritys täyttää tänä syksynä 20 vuotta.

Toimintamme perustuu pitkäjänteiseen ja läheiseen yhteistyöhön asiakastilojemme kanssa. Yrityksen oma myyntiverkosto kattaa koko Suomen Ahvenanmaalta Lappiin. Kärki-Agrin aluevastaavat palvelevat maatiloja päivittäin.

Haemme nyt
Aluevastaavaa Pohjois-Karjalaan

Vastaat Kärki-Agrin myynnistä maatiloille omalla alueellasi.
Haemme myyntihenkistä, oma-aloitteista ja kehityshakuista henkilöä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta maataloudesta ja myyntityöstä. Arvostat suomalaista maataloutta ja sen kehittämistä.

Tarjoamme sinulle korkealaatuiset tuotteet, mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä mielenkiintoisen ja haastavan työn.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitteeseen juuso.kangas@karkiagri.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Juuso Kangas, p. 050 436 7480.

www. karkiagri.fi

Web-osoite: http://www.karkiagri.fi Työnantaja: Kärki-Agri Oy Sijainti: 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juuso Kangas, p. 050 436 7480. Hakemukset: Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitteeseen juuso.kangas@karkiagri.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Kärki-Agri Oy Y-tunnus 2198492-6 Toimiala Maatalousraaka-aineiden, elävien eläinten, tekstiiliraaka-aineiden sekä puolivalmisteiden agentuuritoiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 006 000 € 4006000 %

Liiketoiminnan tulos

644 000 € 644000 %

Henkilöstö

19 19

Liikevoitto-%

16 % 16 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kärki-Agri Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa