Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kärki-Agri on kasvava kotimainen yritys, joka on erikostunut nauta- ja maitotilojen palveluun. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat erikoisrehut, rehunsäilöntäaineet ja hygieniatuotteet. Oma rehutehdas valmistaa tilakohtaisesti suunniteltuja erikoisrehuja. Yritys täyttää tänä syksynä 20 vuotta. Toimintamme perustuu pitkäjänteiseen ja läheiseen yhteistyöhön asiakastilojemme kanssa. Yrityksen oma myyntiverkosto kattaa koko Suomen Ahvenanmaalta Lappiin. Kärki-Agrin aluevastaavat palvelevat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu muut myymälätehtävät Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyntialan tehtävät Joensuu myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kärki-Agri Oy Y-tunnus 2198492-6 Toimiala Maatalousraaka-aineiden, elävien eläinten, tekstiiliraaka-aineiden sekä puolivalmisteiden agentuuritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kärki-Agri Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus