Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vastuullista ja eläimiä arvostavaa KARJANHOITAJAA Pohjois-Pohjanmaalle Koskinivan tila on agrologiperheen omistama kehittyvä lypsykarjatila Siikalatvan Rantsilassa. Nykyaikainen kahden robotin pihattonavetta, jossa 120 lypsävää ja uudistuskarja. Tuotostaso 10700 kg. www.valio.fi/yritys/artikkelit/koskinivan-tilalla-on-asuttu-1700-luvulta-lahtien Tehtävän kuvaus Päivittäiset karjanhoitotyöt robottinavetassa sekä hiehojen ja vasikoiden hoito Oma vastuualue kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Työkielenä suomi. Odotamme - eläinten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Siikalatva maa-, metsä- ja kalatalouden työt Siikalatva .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Karjanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ojantakanen Jukka Johannes. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikalatva .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa