Duunitori suosittelee
Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Etsimme karjanhoitajaa.

Tilallamme on lypsykarjaa, n. 110 lypsävää, nuorta karjaa 80 kappaketta. Lely merkkiset robotit hoitavat lypsytyön, eli työnkuvaan kuuluu kaikki muut karjanhoitotyöt vasikoiden juotosta lehmien kuivittamiseen, hoitoon, kiimantarkkailuun, yms. perustyöt kuten robottien puhdistus.

Työ on hyvin vastuullista ja edellytämme hakijalta alan koulutusta ja/tai työkokemusta. Maksamme kilpailukykyisen palkan ja lisäksi avustamme asunnon hankkimisessa (Liljendalin keskustaan on tilalta matkaa muutama kilometri). Opastamme tehtäviin. Sopimuksen henkilön löydyttyä täytämme paikan.

Työnantaja: Gustavsson Christer Edward Sijainti: 07880 LILJENDAL Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Christer Gustavsson 050 3029055, farmingvalley@gmail.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 07880 LILJENDAL

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Karjanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Gustavsson Christer Edward. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07880 - Loviisa , osoitteessa 07880 LILJENDAL .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa