Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme karjanhoitajaa. Tilallamme on lypsykarjaa, n. 110 lypsävää, nuorta karjaa 80 kappaketta. Lely merkkiset robotit hoitavat lypsytyön, eli työnkuvaan kuuluu kaikki muut karjanhoitotyöt vasikoiden juotosta lehmien kuivittamiseen, hoitoon, kiimantarkkailuun, yms. perustyöt kuten robottien puhdistus. Työ on hyvin vastuullista ja edellytämme hakijalta alan koulutusta ja/tai työkokemusta. Maksamme kilpailukykyisen palkan ja lisäksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Loviisa maa-, metsä- ja kalatalouden työt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Karjanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Gustavsson Christer Edward. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Loviisa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus