Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kylpylähotelli Päiväkumpuun Karjalohjalle sosionomia (AMK) toimimaan erityistyöntekijänä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen työkokonaisuuden. Toimintaamme kuuluu mm. Kelan työikäisten kuntoutus (KIILA, TULES), ikääntyneiden monisairaiden (IKKU) kuntoutus, veteraanikuntoutus ja esim. erilaiset Tyhy-päivät yrityksille sekä muu kylpylätoiminta. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu mm. kuntoutusryhmien ohjaus sekä yksilövastaanotot toimien sosiaalityön asiantuntijana. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lohja asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Karjalohjan Päiväkumpu Oy Y-tunnus 0931318-5 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Kylpylähotelli Päiväkumpu, Karjalohjan Kuntoutumiskeskus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sosiaalialan erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Karjalohjan Päiväkumpu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Karjalohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus