Duunitori suosittelee
Reporting Specialist

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Järjestelmäkehittäjä

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kylpylähotelli Päiväkumpuun Karjalohjalle sosionomia (AMK) toimimaan erityistyöntekijänä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen työkokonaisuuden. Toimintaamme kuuluu mm. Kelan työikäisten kuntoutus (KIILA, TULES), ikääntyneiden monisairaiden (IKKU) kuntoutus, veteraanikuntoutus ja esim. erilaiset Tyhy-päivät yrityksille sekä muu kylpylätoiminta. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu mm. kuntoutusryhmien ohjaus sekä yksilövastaanotot toimien sosiaalityön asiantuntijana. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lohja asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Karjalohjan Päiväkumpu Oy Y-tunnus 0931318-5 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Kylpylähotelli Päiväkumpu, Karjalohjan Kuntoutumiskeskus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sosiaalialan erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Karjalohjan Päiväkumpu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus