Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uusien toimeksiantojen myötä Etsimme innokasta myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynti-/asiakaspalvelutehtävät. Vastuualueellasi ovat uusien asiakkaiden kontaktointi ja asiakassuhteiden ylläpitäminen. Työ voi olla kuluttaja ja/tai yrityssektorilla. Odotamme sinulta -sosiaalisuutta, innokkuutta -itsenäistä ja tarkkaa työskentelytapaa -positiivista asennetta myyntityöhön -hyvät kommunikointitaidot -perus atk-taidot Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus puhelintyöstä, ei kuitenkaan pakollista – ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Lieksa myyntialan tehtävät Liperi myyntialan tehtävät Rääkkylä myyntialan tehtävät Tohmajärvi myyntialan tehtävät Ilomantsi myyntialan tehtävät Joensuu myyntialan tehtävät Kontiolahti myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Karjalan MediaCenter Oy Y-tunnus 2451532-4 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Media Karjala

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Karjalan MediaCenter Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus