Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Uusien toimeksiantojen myötä

Etsimme innokasta myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynti-/asiakaspalvelutehtävät. Vastuualueellasi ovat uusien asiakkaiden kontaktointi ja asiakassuhteiden ylläpitäminen. Työ voi olla kuluttaja ja/tai yrityssektorilla.

Odotamme sinulta

-sosiaalisuutta, innokkuutta
-itsenäistä ja tarkkaa työskentelytapaa
-positiivista asennetta myyntityöhön
-hyviä kommunikointitaitoja
-perus atk-taidot

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus puhelintyöstä, ei kuitenkaan pakollista - koulutamme tehtävään!

Maksamme TESin mukaista takuutuntipalkkaa, minimissään 9,48€/h. Omalla tuloksellasi vaikutat palkkaasi. Koulutusaika palkallinen.

Web-osoite: http://karjalanmediacenter.fi Työnantaja: Karjalan MediaCenter Oy Sijainti: Rantakatu 25 A 1, 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: NAUMANEN KIRSI , Puh: 0447505500, info@karjalanmediacenter.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantakatu 25 A 1, 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Karjalan MediaCenter Oy Y-tunnus 2451532-4 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Media Karjala

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

263 000 € -24 %

Liiketoiminnan tulos

19 000 € -75 %

Liikevoitto-%

7 % -68 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Karjalan MediaCenter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Rantakatu 25 A 1, 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa