Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Karijoen kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen kunnanjohtajaa. Ilmoitus on kokonaisuudessaan nähtävänä kunnan internet-sivuilla osoitteessa www.karijoki.fi Hakemukset tulee toimittaa 15.11.2016 klo 15:00 mennessä osoitteella Karijoen kunnanhallitus, Kristiinantie 3, 64350 Karijoki tai sähköpostitse [email protected], kuoreen tai viitteellä "Kunnanjohtajan virka"....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Karijoki johtajapositiot Karijoki kunta-alan työpaikat Karijoki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kunta-alan työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Karijoen kunta Y-tunnus 0178498-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Karijoen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 64350 - Karijoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus