Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa - jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin

Vakuutuspalvelu Soininen & Puhakka Oy on If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n valtuuttama franchising-yritys, joka myy Ifin vakuutuksia Joensuun talousalueella.

Etsimme nyt Joensuun talousalueelle

VAKUUTUSEDUSTAJAA

Myyt kattavia vakuutusratkaisuja yksityisasiakkaille digitaalisia palveluita apunasi käyttäen.
Tuot erilaisten ratkaisujen ja vinkkien avulla asiakkaiden elämään turvallisuudentunnetta ja luot heille upeita asiakaskokemuksia.

Olet motivoitunut, rohkea ja innostunut rakentamaan asiakkaillesi heille sopivan vakuutusratkaisun. Sinulla on asennetta ja kunnianhimoa kehittyä alan huippujen kanssa. Saat käyttöösi markkinoiden parhaat tuotteet ja työkalut sekä esimiehesi ja työyhteisösi tuen.

Työ on haastavaa, mutta erittäin palkitsevaa. Provisiopalkkaus antaa mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin.

Jos sinusta on menestyjäksi, lähetä hakemus viimeistään 30.10.2016 osoitteeseen timo.riissanen@vmp.fi Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:n konsultti Timo Riissanen, puh. 050 444 2478.

Web-osoite: http://www.vmp.fi Työnantaja: KarelPro Oy Sijainti: Voimatie 1, 80100 JOENSUU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Riissanen, Timo, Puh: 0504442478, timo.riissanen@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Voimatie 1, 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi KarelPro Oy Y-tunnus 2100912-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 255 000 € 17 %

Liiketoiminnan tulos

111 000 € 29 %

Henkilöstö

54 11

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakuutusedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KarelPro Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Voimatie 1, 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa