Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Joensuuhun TEOLLISUUSOMPELIJAA. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten suojapeitteiden, pressujen yms. ompelemista ja muita vaihetyötehtäviä. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta teollisuusompelukoneesta tai verhoilusta. Tarjoamme viihtyisät ja modernit työtilat sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä arkisin 9.00-15.00 Pekka Mönkkönen 050 505 8700, pekka.monkkonen@vmp.fi Jätä hakemuksesi netissä www.vmp.fi ja hae sieltä avointa Teollisuusompelijan työpaikkaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekstiilialan tehtävät Joensuu tekstiilialan tehtävät Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KarelPro Oy Y-tunnus 2100912-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusompelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut KarelPro Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa