Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taidelähtöisten ja luovien menetelmien opetuksen lehtoria haetaan vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 2.1. - 30.6.2017. Lehtorin keskeisinä työtehtävinä on taidelähtöisten ja luovien menetelmien opetus, sosiaalialan asiakastyön opetus sekä sosiaalialan opetukseen liittyvät kehittämistehtävät. Valinnassa painotetaan näyttöä ja/tai näkemustä työtehtävien edellyttämästä osaamisesta, pedagogista kokemusta, yhteistyökykyä ja valmiutta työskennellä tiimeissä, kehittävää työskentelyotetta, hyvää työn organisointi- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Joensuu opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Karelia Ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus 2454377-1 Toimiala Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Karelia Ammattikorkeakoulu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus