Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vakituiseen työsuhteeseen HUOLTOASENTAJAA Etsimme ahkeraa ja tunnollista henkilöä korjaus-, huolto- ja asennustehtäviin laajaan tuotevalikoimaamme kuuluville laitteille. Ensisijainen toimenkuva on toimia huoltoasentajana uusissa toimitiloissamme Nurmijärven Ilvesvuoren korjaamolla. Tämän lisäksi eteen tulee ajoittaisia autonpesujärjestelmien sekä siivouslaitteiden kunnossapitoon liittyviä toimintoja kentällä. Nämä työtehtävät suoritetaan varustetulla pakettiautolla asiakaskohteissa, pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Mikäli olet joustava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nurmijärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kärcher Oy Y-tunnus 0522594-6 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Clean Park

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kärcher Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa