Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vakituiseen työsuhteeseen HUOLTOASENTAJAA Etsimme ahkeraa ja tunnollista henkilöä korjaus-, huolto- ja asennustehtäviin laajaan tuotevalikoimaamme kuuluville laitteille. Ensisijainen toimenkuva on toimia huoltoasentajana uusissa toimitiloissamme Nurmijärven Ilvesvuoren korjaamolla. Tämän lisäksi eteen tulee ajoittaisia autonpesujärjestelmien sekä siivouslaitteiden kunnossapitoon liittyviä toimintoja kentällä. Nämä työtehtävät suoritetaan varustetulla pakettiautolla asiakaskohteissa, pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Mikäli olet joustava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nurmijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kärcher Oy Y-tunnus 0522594-6 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Clean Park

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kärcher Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus