Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

HUOLTOASENTAJAA

Etsimme ahkeraa ja tunnollista henkilöä korjaus-, huolto- ja asennustehtäviin laajaan tuotevalikoimaamme kuuluville laitteille. Ensisijainen toimenkuva on toimia huoltoasentajana uusissa toimitiloissamme Nurmijärven Ilvesvuoren korjaamolla.
Tämän lisäksi eteen tulee ajoittaisia autonpesujärjestelmien sekä siivouslaitteiden kunnossapitoon liittyviä toimintoja kentällä. Nämä työtehtävät suoritetaan varustetulla pakettiautolla asiakaskohteissa, pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Mikäli olet joustava ja oma-aloitteinen, tulet toimeen koneiden ja ihmisten kanssa, niin saatat olla juuri se henkilö jota etsimme! Katsomme eduksi sähköisen/mekaanisen kunnossapidon perustaidot ja koulutuksen, sekä kohtuullisen englanninkielen.

Haluaisitko olla tärkeänä osana vakavaraisen perheyrityksen jälkimarkkinointia? Kiinnostaisiko Sinua kehittyä nykyaikaisten teknisten innovaatioiden osaajaksi? Lähetä palkkatoivomuksella varustettu hakemuksesi 30.10. mennessä osoitteeseen jari.puhakka@karcher.fi

Web-osoite: http://www.karcher.fi Työnantaja: Kärcher Oy Sijainti: Ilvesvuorenkatu 12, 01900 NURMIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Hakemukset: jari.puhakka@karcher.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ilvesvuorenkatu 12, 01900 NURMIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Kärcher Oy Y-tunnus 0522594-6 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Clean Park

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

21 975 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

1 637 000 € 360 %

Henkilöstö

46 46

Liikevoitto-%

7 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kärcher Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Ilvesvuorenkatu 12, 01900 NURMIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa