Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme sanavalmiita karaokejuontajia ravintolakeikoille ja yksityistilaisuuksiin ympäri Suomea. Työt painottuvat viikonlopuille, joten tehtävä sopii hyvin myös lisäansioksi arkityön tai opiskelujen ohelle. Työn luonteen vuoksi oman auton käyttö on lähes välttämätöntä.

Maksamme kaikille juontajillemme kiinteää tuntipalkkaa ilta- ja pyhälisineen. Oman auton käyttämisestä maksamme kilometrikorvauksen.

Popmaster on DJ- ja karaokepalveluja tuottava ohjelmatoimisto. Toimimme laajasti koko Suomen alueella ja palveluksessamme työskentelee yli 70 musiikkityöntekijää.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tommi.innala@popmaster.fi tai täytä hakemuslomake osoitteessa www.popmaster.fi/rekry.

Tutustu tarkemmin Popmasterin toimintaan, www.popmaster.fi ja www.facebook.com/popmaster.dj.karaoke.

Työnantaja: Popmaster Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Tommi Innala p. 0400 238058 tommi.innala@popmaster.fi Hakemukset: http://www.popmaster.fi/rekry Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Karaokejuontaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Popmaster Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa