Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Tietojärjestelmäpäällikkö verkkopalveluihin Valiolle

Valio

00900 - Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ravintola-alan asiakkaallemme Ouluun lähiseudulle (noin 20km Oulun keskustasta pohjoiseen) KARAOKEJUONTAJAA. Työssä tarvitset rohkeutta tarttua mikkiin ja ulospäin suuntautuneen luonteen! Sinun tulee omata asiakaspalveluhenkinen ja iloinen asenne. Mikäli laulaminen tuntuu sinusta luontevalta, voit esittää kappaleita lauluvuorojen välissä. Aikaisempi kokemus työstä ei ole välttämätöntä. Työ alkaa 11.11.2016 ja työaika on viikonloppuisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Oulu musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Karaokejuontaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90810 - Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus