Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ravintola-alan asiakkaallemme Ouluun lähiseudulle (noin 20km Oulun keskustasta pohjoiseen) KARAOKEJUONTAJAA. Työssä tarvitset rohkeutta tarttua mikkiin ja ulospäin suuntautuneen luonteen! Sinun tulee omata asiakaspalveluhenkinen ja iloinen asenne. Mikäli laulaminen tuntuu sinusta luontevalta, voit esittää kappaleita lauluvuorojen välissä. Aikaisempi kokemus työstä ei ole välttämätöntä. Työ alkaa 11.11.2016 ja työaika on viikonloppuisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Oulu musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Karaokejuontaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus