Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Käräjäoikeudet käsittelevät riita-, rikos- ja hakemusasioita. Käräjäoikeuden palveluksessa on noin 26 henkilöä. Kanslia sijaitsee Kajaanissa ja istuntopaikat ovat myös Kuhmossa ja Suomussalmella. Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2017. Päättyy 30.9.2018. Määräaikaisuuden syy: Määräaikainen virka Työaikamuoto: Virastotyöaika Työpaikkojen lukumäärä: 1 Hakuaika päättyy: 18.11.2016 23:59 Viran/tehtävän kuvaus: Kainuun käräjäoikeudessa ja Rovaniemen hovioikeudessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut lakialan tehtävät valtionhallinnon ja virastojen työpaikat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käräjänotaari Kainuun käräjäoikeudessa/ Rovaniemen hovioikeudessa, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuu , Kainuun käräjäoikeus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus