Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Käräjäoikeudet käsittelevät riita-, rikos- ja hakemusasioita. Käräjäoikeuden palveluksessa on noin 26 henkilöä. Kanslia sijaitsee Kajaanissa ja istuntopaikat ovat myös Kuhmossa ja Suomussalmella. Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2017. Päättyy 30.9.2018. Määräaikaisuuden syy: Määräaikainen virka Työaikamuoto: Virastotyöaika Työpaikkojen lukumäärä: 1 Hakuaika päättyy: 18.11.2016 23:59 Viran/tehtävän kuvaus: Kainuun käräjäoikeudessa ja Rovaniemen hovioikeudessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut lakialan tehtävät valtionhallinnon ja virastojen työpaikat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käräjänotaari Kainuun käräjäoikeudessa/ Rovaniemen hovioikeudessa, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuu , Kainuun käräjäoikeus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus