Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VARAINHANKKIJA Haemme työsuhteeseen Kantele Varainhankinta Oy:lle kahta kokoaikaista varainhankkijaa. Keräämme varoja mm. Kurkku- ja Suusyöpäyhdistyksen hyväksi. Tukeminen tapahtuu tukituotemyynnin kautta.Työmme toteutetaan puhelimitse, mutta se on luonteeltaan erilaista kuin perusmarkkinointi. Työskentelymme tapahtuu hyvän etiikan mukaisesti toimistosta käsin. Sinulta odotamme: - sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn - myyntihenkisyyttä - päättäväisyyttä - kiinnostusta hyväntekeväisyystyötä kohtaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu järjestöjen työpaikat Joensuu myyjät ja kassahenkilöt järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kantele Varainhankinta Oy Y-tunnus 1044301-6 Toimiala Muu mainospalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varainhankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Kantele Varainhankinta Oy, Joensuu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus