Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VARAINHANKKIJA Haemme työsuhteeseen Kantele Varainhankinta Oy:lle kahta kokoaikaista varainhankkijaa. Keräämme varoja mm. Kurkku- ja Suusyöpäyhdistyksen hyväksi. Tukeminen tapahtuu tukituotemyynnin kautta.Työmme toteutetaan puhelimitse, mutta se on luonteeltaan erilaista kuin perusmarkkinointi. Työskentelymme tapahtuu hyvän etiikan mukaisesti toimistosta käsin. Sinulta odotamme: - sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn - myyntihenkisyyttä - päättäväisyyttä - kiinnostusta hyväntekeväisyystyötä kohtaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Joensuu järjestöjen työpaikat Joensuu myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt järjestöjen työpaikat Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kantele Varainhankinta Oy Y-tunnus 1044301-6 Toimiala Muu mainospalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varainhankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Kantele Varainhankinta Oy, Joensuu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus