Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan itsenäiseen työskentelyyn kykenevää fysioterapeuttia. Asiakaskunta koostuu lähinnä aikuisista neurologisista ja TULE's asiakkaista. Työskentely tapahtuu toimipaikassa, kotikäynneillä osa allasterapiana. Hyödynnämme teknisavusteisia kuntoutuslaitteita. Hoidamme asiakkaitamme suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Arvostamme lisäkoulutuksia, eduksi katsotaan erikoisosaaminen esim. lymfaterapiassa, työfysioterapiassa, neurologisessa fysioterapiassa, TULE's fysioterapiassa, ikäihmisten kuntoutuksessa tai podiatrisessa fysioterapiassa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Loimaa psykologia ja psykiatria Loimaa muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kanta-Loimaan Fysioterapia Oy Y-tunnus 2078959-8 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Mellilän Fysioterapia, Oripään Fysioterapia

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Kanta-Loimaan Fysioterapia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus