Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tule hoitotyön johtajaksi Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Ylihoitajana työskentelet sekä konservatiivisella että operatiivisella tulosalueella tulosalueylihoitajien työparina. Tehtävään liittyy myös asiantuntijavastuita, jotka tarkentuvat myöhemmin toimenkuvan täsmentyessä.

Hoitotyön johtajana vastaat moniammatillisessa yhteistyössä mm. laadukkaasta asiakaspalvelun johtamisesta, hoitotyön henkilöstöjohtamisesta sekä ammatillisen osaamisen kehittämisestä.

Hoitotyön esimiehenä osallistut asiakkaiden palveluprosessien ja sairaalatoimintojen kokonaisuuden uudistamiseen. Perustehtävänä on asiakkaiden hyvä, laadukas hoito ja palvelukokemus.

Laitamme viran uudelleen hakuun. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan haussa.

Arvostamme johtamiskoulutusta, kokemusta keskijohdossa työskentelystä, kykyä organisoida ja kehittää työyksiköiden toimintaa muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Lisäksi arvostamme kokemusta asiakkuuden ja osaamisen johtamisesta sekä niihin liittyvää kehittämisosaamista.

Edellytämme: Yliopistossa suoritettu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja siihen liittyvänä terveydenhuollon ammattitutkinto sekä kokemusta toimialalla.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viran täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Web-osoite: http://www.khshp.fi Työnantaja: Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: hallintoylihoitaja Kirsi Leino, 03 629 3162 tulosalueylihoitaja Eija Patteri, 03 629 3202, konservatiivinen tulosalue tulosalueylihoitaja Mirja Ottman-Salminen, 03 629 2307, operatiivinen tulosalue Sähköpostilla tiedustelut etunimi.sukunimi@khshp.fi Hakemukset: http://www.sairaalarekry.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0818235-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa