Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haettavana on sairaanhoitajan toimi, jonka ensisijainen toimipiste on Hämeenlinnan yksikön aikuispsykiatrian poliklinikalla. Toistaiseksi voimassa oleva toimi täytetään 2.1.2017 alkaen. Arvostamme opintojen ja työkokemuksen painotusta aikuispsykiatriaan.Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työskentelykykyä sekä valmiutta moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn ja toiminnan sisällölliseen kehittämiseen. Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Hämeenlinna psykologia ja psykiatria Hämeenlinna hoitajat psykologia ja psykiatria Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0818235-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, aikuispsykiatrian poliklinikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus