Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haettavana on sairaanhoitajan toimi, jonka ensisijainen toimipiste on Hämeenlinnan yksikön aikuispsykiatrian poliklinikalla. Toistaiseksi voimassa oleva toimi täytetään 2.1.2017 alkaen.

Arvostamme opintojen ja työkokemuksen painotusta aikuispsykiatriaan.Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työskentelykykyä sekä valmiutta moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn ja toiminnan sisällölliseen kehittämiseen.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Web-osoite: http://www.khshp.fi Työnantaja: Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017 Yhteystiedot: osastonhoitaja Jaakko Maijala, puh. 03 629 4025 (kyselyt ajalla 17.-31.10.) vt apulaisosastonhoitaja Veli Backman, puh. 03 629 3034 (kyselyt ajalla 14.-21.10) Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0818235-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, aikuispsykiatrian poliklinikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa