Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän teknisten palvelujen yksikössä on haettavana sähkömestarin toistaiseksi voimassa oleva toimi.

Teknisten palveluiden keskeisenä tavoitteena on tuottaa laadukkaita palveluja sairaanhoitopiirin yksiköille ja Hämeenlinnan Terveyspalveluiden yksiköille sekä turvata ja kehittää energiahuoltoa, veden- ja kaasunjakelua sekä rakennusten, laitteiden ja järjestelmien toimivuutta.

Teknisten palveluiden toiminta jakaantuu Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköihin ja Hämeenlinnan kaupungin terveyspalveluiden teknisiin palveluihin. Sähkömestarin tehtävät keskittyvät pääsääntöisesti keskussairaalan Hämeenlinnan yksikön alueelle, mutta tarvittaessa myös muille alueille.

Sähkömestari toimii Hämeenlinnan sähkötekniikan työnjohtajana ja toiminnallisena esimiehenä. Tehtäväkokonaisuus käsittää sähkötekniikan työnjohtotehtävien lisäksi:
- kiinteistöjen ja laitteistojen sähköteknisten töiden ja työkokonaisuuksien toteutuksen suunnittelu- ja valvontatehtäviä
- osallistumista urakkakohteiden asiakirjojen laadintaan, työmaa- ja suunnittelukokouksiin sekä tarkastuksiin
- tarvittaessa sähköteknistä asennustyötä tai siihen osallistumista
- lääkintätilastandardin vaatimat määräaikaismittaukset ja huolto-ohjelman hallinta

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää ja monipuolista sähkötekniikan tietoa, tuntemusta ja osaamista sekä jatkuvaa oman ammattitaidon kehittämistä. Tehtävien hoito edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja toimittaessa eri ammatti- ja sidosryhmien, käyttäjien, urakoitsijoiden, suunnittelijoiden, asiantuntijoiden sekä viranomaisten kanssa.

Edellytämme: Soveltuva teknisen koulun tai ammattikorkeakoulun tutkinto sekä kokemusta toimialaan kuuluvissa tehtävissä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi myös esittää palkkatoivomuksen.
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Web-osoite: http://www.khshp.fi Työnantaja: Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Käyttöpäällikkö Aki Saarinen 03 629 2790 ja tekninen johtaja Ville Vuorijärvi puh. 03 629 2701 Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi. Hakemukset: http://www.sairaalarekry.fi/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0818235-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa