Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän teknisten palvelujen yksikössä on haettavana sähkömestarin toistaiseksi voimassa oleva toimi. Teknisten palveluiden keskeisenä tavoitteena on tuottaa laadukkaita palveluja sairaanhoitopiirin yksiköille ja Hämeenlinnan Terveyspalveluiden yksiköille sekä turvata ja kehittää energiahuoltoa, veden- ja kaasunjakelua sekä rakennusten, laitteiden ja järjestelmien toimivuutta. Teknisten palveluiden toiminta jakaantuu Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan ja Riihimäen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hämeenlinna sähköalan työt Hämeenlinna sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hämeenlinna työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hämeenlinna talonrakennus sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0818235-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus