Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule hoitotyön johtajaksi Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Meillä on avoinna osastonhoitajan virka nuorisopsykiatrian yksikössä. Nuorisopsykiatrian yksikkö toimii sekä Hämeenlinnassa että Riihimäellä tarjoten laadukkaita ja monipuolisia nuorisopsykiatrisia palveluja alueen väestölle. Yksikköön kuuluvat osasto ja poliklinikka. Pääset kehittämään yksikön palvelutoimintaa. Hoitotyön esimiehenä vastaat yksikössä moniammatillisessa yhteistyössä mm. - laadukkaasta asiakaspalvelusta - päivittäisestä lähijohtamisesta - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Hämeenlinna psykologia ja psykiatria Hämeenlinna hoitajat psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0818235-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonhoitaja, nuorisopsykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus