Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule hoitotyön johtajaksi Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Meillä on avoinna osastonhoitajan virka nuorisopsykiatrian yksikössä. Nuorisopsykiatrian yksikkö toimii sekä Hämeenlinnassa että Riihimäellä tarjoten laadukkaita ja monipuolisia nuorisopsykiatrisia palveluja alueen väestölle. Yksikköön kuuluvat osasto ja poliklinikka. Pääset kehittämään yksikön palvelutoimintaa.

Hoitotyön esimiehenä vastaat yksikössä moniammatillisessa yhteistyössä mm.
- laadukkaasta asiakaspalvelusta
- päivittäisestä lähijohtamisesta
- yksikön sujuvista toimintaprosesseista sekä
- hoitotyön ammatillisen osaamisen johtamisesta.

Hoitotyön esimiehenä Sinulla on mahdollisuus johtaa tiimejä, joiden perustehtävänä ovat asiakkaiden laadukkaat tutkimukset ja hoitoprosessit sekä hyvä palvelukokemus.

Arvostamme johtamiskoulutusta, kokemusta esimiestyöstä, kykyä organisoida ja kehittää yksikön toimintaa muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä.

Edellytämme laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa ja ylempää ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa ja työkokemusta tai laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa ja lisäksi riittävää lähiesimieskoulutusta ja työkokemusta.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa sekä rikosrekisterilain 6§ 2 mom. edellyttämä rikosrekisteriote mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viran täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Web-osoite: http://www.khshp.fi Työnantaja: Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hallintoylihoitaja Kirsi Leino, puh. 03 629 3162 Tulosalueylihoitaja Minna Ritakallio, puh. 03 629 4165 Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi. Hakemukset: http://www.sairaalarekry.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0818235-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonhoitaja, nuorisopsykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa