Duunitori suosittelee
Lead Developer (Full stack)

Yrityspalvelu Voima Oy

00101 - Helsinki

Android Developer for World Leading Media Apps

Axel Technologies Oy

20520 - Turku

Reporting Specialist

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

User Interface Designer (Global SW Platform team)

Landis+Gyr Oy

40420 - Jyväskylä

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Järjestelmäkehittäjä

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Ohjelmistokehittäjä

Fimatic Oy co Studentwork

Vantaa

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Mobiilikehittäjä

Eatech

Tampere

API Specialist (JavaScript) with interest to cloud services

Academic Work

Hyvinkää

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Oulu

Ilmoitus jätetty 17.02.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 6 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka. Haemme Kelan ICT-asiakastukeen Jyväskylään ICT-asiantuntijaa Määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle aikaisintaan 1.3. alkaen 31.12.2017 saakka. Kelan ICT-asiakastuki toimii keskitettynä tukipisteenä Kelan sisäisille ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Jyväskylä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Jämsä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Laukaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Luhanka asiantuntijatehtävät ja konsultointi Muurame asiantuntijatehtävät ja konsultointi Petäjävesi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Toivakka asiantuntijatehtävät ja konsultointi Uurainen asiantuntijatehtävät ja konsultointi Joutsa järjestelmähallinta ja tietohallinto Jyväskylä järjestelmähallinta ja tietohallinto Jämsä järjestelmähallinta ja tietohallinto Laukaa järjestelmähallinta ja tietohallinto Luhanka järjestelmähallinta ja tietohallinto Muurame järjestelmähallinta ja tietohallinto Petäjävesi järjestelmähallinta ja tietohallinto Toivakka järjestelmähallinta ja tietohallinto Uurainen järjestelmähallinta ja tietohallinto Joutsa palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Jyväskylä palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Jämsä palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Laukaa palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Luhanka palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Muurame palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Petäjävesi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Toivakka palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Uurainen palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Joutsa asiantuntijatehtävät ja konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kansaneläkelaitos Y-tunnus 0246246-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-asiantuntija, Jyväskylä, on ilmoitettu Kela -palvelussa 17.02.2017 ja sen on julkaissut Kansaneläkelaitos. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.03.2017. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus