Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

IPP Developer

Wärtsilä

France

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Solidaarisuus rakentaa maailmaa, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta eikä kukaan elä köyhyydessä. Toimimme Somalimaassa, Keniassa ja Nicaraguassa. Olemme mukana yli sadassa paikallisessa yhteisössä ja työmme vaikuttaa noin 100 000 ihmisen elämään. Suomalaista kehitysyhteistyötä yli 45 vuoden kokemuksella, ulkoministeriön pitkäaikainen kumppanuusjärjestö. Haemme Helsingin tiimiimme innovatiivista tasa-arvoasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kansainvälinen Solidaarisuussäätiö Y-tunnus 0773475-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tasa-arvoasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kansainvälinen Solidaarisuussäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00500 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus