Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Solidaarisuus rakentaa maailmaa, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta eikä kukaan elä köyhyydessä. Toimimme Somalimaassa, Keniassa ja Nicaraguassa. Olemme mukana yli sadassa paikallisessa yhteisössä ja työmme vaikuttaa noin 100 000 ihmisen elämään. Suomalaista kehitysyhteistyötä yli 45 vuoden kokemuksella, ulkoministeriön pitkäaikainen kumppanuusjärjestö. Haemme Helsingin tiimiimme innovatiivista tasa-arvoasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kansainvälinen Solidaarisuussäätiö Y-tunnus 0773475-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tasa-arvoasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kansainvälinen Solidaarisuussäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus