Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Solidaarisuus rakentaa maailmaa, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta eikä kukaan elä köyhyydessä. Toimimme Somalimaassa, Keniassa ja Nicaraguassa. Olemme mukana yli sadassa paikallisessa yhteisössä ja työmme vaikuttaa noin 100 000 ihmisen elämään. Suomalaista kehitysyhteistyötä yli 45 vuoden kokemuksella, ulkoministeriön pitkäaikainen kumppanuusjärjestö.

Haemme Helsingin tiimiimme innovatiivista tasa-arvoasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan Solidaarisuuden sukupuolten välistä tasa-arvoa edistävän työn suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista.

Olet kokenut kehitysyhteistyön ja tasa-arvotyön osaaja, joka etsii uusia keinoja vaikuttaa naisten oikeuksien ja sukupuolten tasa-arvon edistämiseksi. Osaat arvostaa hankehallinnon rutiineja, mutta sytyt liekkeihin toiminnan kehittämisestä. Toimit rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti globaalin tiimin jäsenenä. Sinulla on intoa verkostoitua ja vaikuttaa eri foorumeilla niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluu Solidaarisuuden tasa-arvoasiantuntijana sukupuolten välisen tasa-arvon läpileikkaavuuden seuranta, arviointi ja kehittäminen, sidosryhmäyhteistyö ja vaikuttaminen, uusien yhteistyöverkostojen ja rahoituskanavien kartoittaminen, temaattisten hankkeiden suunnittelu, seuranta ja tulosten raportointi sekä viestintään ja varainhankintaan liittyvät tehtävät.

Odotamme: Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta kehitysyhteistyöstä, näyttöä gender-osaamisesta, työkokemusta kehitysmaista sekä hyvää hankehallinnon osaamista ja järjestötyön tuntemusta.

Odotamme sinulta myös erinomaisia viestintä- ja verkostoitumistaitoja, englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Arvostamme kokemusta naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisesta työstä kotimaassa tai kansainvälisesti sekä muuta kielitaitoa.

Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän kehitysyhteistyön saralla, innostavassa organisaatiossa, jossa ammattilainen tiimi tekee työtä intohimolla ja osaamisella. Henkilöstöetumme ovat alan kärkeä.

Asiantuntijan toimipaikka on Solidaarisuuden Helsingin toimistossa ohjelmajohtajan alaisuudessa. Asiantuntijalla on kokonaistyöaika. Palkka on TES:n mukaan 3292 3778 euroa riippuen työkokemusvuosista.

Hakeminen: Täytä sähköinen hakemus 26.10.2016 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja kaksi suosittelijaa. Tehtävä tulee ottaa vastaan mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa 18.10 klo 14:00-16:00 ja 20.10 klo 09:00-11:00 ohjelmajohtaja Robert Salin p. 050 560 6631.

Lue lisää Solidaarisuudesta:
www.solidaarisuus.fi
www.facebook.com/solidaarisuus
www.twitter.com/solidaarisuus70
www.youtube.com/solidaarisuus70
Instagram: solidaarisuus70

Web-osoite: http://www.solidaarisuus.fi Työnantaja: Kansainvälinen Solidaarisuussäätiö Sijainti: 00500 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Ohjelmajohtaja Robert Salin, puh. 050 560 6631, robert.salin@solidaarisuus.fi Hakemukset: https://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/14584/locale/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00500 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Kansainvälinen Solidaarisuussäätiö Y-tunnus 0773475-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tasa-arvoasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kansainvälinen Solidaarisuussäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00500 - Helsinki , osoitteessa 00500 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa