Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kanresta Oopperaravintola hakee työntekijää keittiötyöntekijän ja kassatarjoilijan työtehtäviin.
Kanresta Oy on valtakunnallisesti toimiva ravintola-alan yritys, joka toimii mm. isojen tapahtuma- ja kokoustalojen ravintoloitsijana.

Olemme Suomen Kansanterveysyhdistyksen tytäryhtiö. Kansanterveysyhdistyksen toiminta tukee jäsenjärjestöjä, joita ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.

Kanresta Oopperaravintolat tarjoaa ravintolapalveluja baletti- ja oopperaesitysten yhteydessä. Kauden aikana esityksiä on n. 160. Vastaamme myös Kansallisoopperan sisäisistä kokous - ja edustustarjoiluista sekä talossa aamusta iltaan toimivasta henkilöstöravintolasta. Lisäksi Oopperassa järjestetään monipuolisia yritystilaisuuksia upeissa Töölönlahden maisemissa.

Etsimme joukkoomme innokasta osaajaa keittiötyöntekijän ja kassatarjoilijan työtehtäviin. Työtehtäväsi suuntautuu väliaikatarjoiluiden valmistukseen, esillepanoon ja kassatarjoiluun henkilöstöravintolassa. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 12-22 tiistaista lauantaihin.

Edellytämme sinulta ravintola-alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä ja hygieniapassia. Sinulta löytyy tarkkuutta, kädentaitoja sekä halukkuutta oppia uutta. Myös yhteistyötaidot ovat erittäin tärkeitä.

Web-osoite: http://www.kanresta.fi Työnantaja: Kanresta Oy Sijainti: Helsinginkatu 58, 00251 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Krista Kyytsönen, 044-3068619, krista.kyytsonen@kanresta.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinginkatu 58, 00251 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Kanresta Oy Y-tunnus 0986855-1 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

21 551 415 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

1 420 490 € 87 %

Henkilöstö

168 1

Liikevoitto-%

7 % 75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kanresta Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinginkatu 58, 00251 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa