Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kannuksen kauppapuutarha Oy hakee kasvihuonetöihin osallistuvaa VASTUUHENKILÖÄ! Kannuksen kauppapuutarha on Keski-Pohjanmaalla, Kannuksessa, toimiva puutarha-alan yritys. Viljelemme ympärivuotisesti kasvihuonekurkkua ja salaatteja. Yritys työllistää noin 16 henkilöä. Haemme puutarhallemme kasvihuonetöihin osallistuvaa vastuuhenkilöä. Työnkuvaan kuuluu myös laitosmiehen työt. Mikäli sinulla on kokemusta puutarha-alalta ja tunnet pystyväsi kantamaan vastuuta moninaisten työtehtävien hoidossa, ota rohkeasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kannuksen kauppapuutarha Oy Y-tunnus 0367146-7 Toimiala Vihannesten viljely kasvihuoneessa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastuuhenkilö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Kannuksen kauppapuutarha Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus