Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme kasvihuonetöihin osallistuvaa laitosmiestä. Kasvihuonetöiden lisäksi toimenkuvaan kuuluu moninaiset laitosmiehen työt, kuten koneiden / laitteiden korjaus ja huolto, trukin käyttöä ja pakkaustehtäviä. Mahdollisesti työnkuvaan kuuluu myös erilaiset tietotekniikan työt, sekä päivystys. Koulutamme työntekijän jokaiseen työvaiheeseen. Odotamme työntekijältä sitoutumista annettuihin tehtäviin ja hyvää työmoraalia.

Web-osoite: http://www.kannuksenkauppapuutarha.fi Työnantaja: Kannuksen Kauppapuutarha Oy Sijainti: Rekiläntie 698, 69100 KANNUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hauhtonen Aleksi, Puh: 06-873124, 0407344901, aleksi.hauhtonen@kannuksenkauppapuutarha.fi Hakemukset: vapaamuotoiset hakemukset ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen: posti@kannuksenkauppapuutarha.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rekiläntie 698, 69100 KANNUS

Yritystiedot

Toiminimi Kannuksen kauppapuutarha Oy Y-tunnus 0367146-7 Toimiala Vihannesten viljely kasvihuoneessa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 038 727 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

228 155 € 48 %

Henkilöstö

18 0

Liikevoitto-%

11 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puutarhatyöntekijä, LAITOSMIES, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kannuksen Kauppapuutarha Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kannus , osoitteessa Rekiläntie 698, 69100 KANNUS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa