Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oiva Oy etsii asiakkaalleen ammattitaitosta CNC-sorvaajaa Lievestuoreelle. Asiakkaamme on erikoistunut valmistamaan yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja. Hakijalta edellytetään: Monipuolista ohjaustaitoa (Fanuc), oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön, vähintään 5-vuoden työkokemusta. Ammattitaitoiselle työntekijälle vakituinen työpaikka. Lähetä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta. https://server.marlevo.com/docs/export.php?MEZZALINE_COMPANY=81803&action=apply&vacancy=15975...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Laukaa puu- ja metallialan tehtävät Laukaa koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kannonkosken OIVA OY Y-tunnus 2263210-5 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Oivallusvintti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-Sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kannonkosken Oiva Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41400 - Laukaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus