Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Promoottori

Face2face

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oiva Oy etsii asiakkaalleen ammattitaitosta CNC-sorvaajaa Lievestuoreelle. Asiakkaamme on erikoistunut valmistamaan yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja. Hakijalta edellytetään: Monipuolista ohjaustaitoa (Fanuc), oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön, vähintään 5-vuoden työkokemusta. Ammattitaitoiselle työntekijälle vakituinen työpaikka. Lähetä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta. https://server.marlevo.com/docs/export.php?MEZZALINE_COMPANY=81803&action=apply&vacancy=15975...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Laukaa puu- ja metallialan tehtävät Laukaa koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät Laukaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kannonkosken oiva Y-tunnus 2263210-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-Sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kannonkosken Oiva Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41400 - Laukaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus