Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oiva Oy etsii asiakkaalleen ammattitaitosta CNC-sorvaajaa Lievestuoreelle. Asiakkaamme on erikoistunut valmistamaan yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja. Hakijalta edellytetään: Monipuolista ohjaustaitoa (Fanuc), oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön, vähintään 5-vuoden työkokemusta. Ammattitaitoiselle työntekijälle vakituinen työpaikka. Lähetä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta. https://server.marlevo.com/docs/export.php?MEZZALINE_COMPANY=81803&action=apply&vacancy=15975...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Laukaa puu- ja metallialan tehtävät Laukaa koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kannonkosken OIVA OY Y-tunnus 2263210-5 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Oivallusvintti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-Sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kannonkosken Oiva Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Laukaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus