Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kankaanpään kiinteistöhuolto on yksilölliseen kiinteistöhuoltoon keskittynyt, tyytyväisen asiakaskunnan omaava, vuonna 1982 perustettu huoltoyhtiö. Kyetäksemme takaamaan asiakkaillemme lupaamamme laatutason, haemme nyt palvelukseemme lumitöihin ripeitä henkilöitä. Kiinnostaako sinua hyvät lisäansiot esim. aamuisin ja viikonloppuisin ? Sinulla on mahdollisuus olla töissä koko päivän ja olet tarvittaessa valmis tekemään pidempääkin päivää....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kankaanpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kankaanpään Kiinteistöhuolto Oy Y-tunnus 0459833-7 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistötyöntekijä (lumityöt), on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Kankaanpään Kiinteistöhuolto Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kankaanpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus