Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Kankaanpään kiinteistöhuolto on yksilölliseen kiinteistöhuoltoon keskittynyt, tyytyväisen asiakaskunnan omaava, vuonna 1982 perustettu huoltoyhtiö.

Kyetäksemme takaamaan asiakkaillemme lupaamamme laatutason, haemme nyt palvelukseemme lumitöihin ripeitä henkilöitä.

Kiinnostaako sinua hyvät lisäansiot esim. aamuisin ja viikonloppuisin ? Sinulla on mahdollisuus olla töissä koko päivän ja olet tarvittaessa valmis tekemään pidempääkin päivää.

Web-osoite: http://www.kankaanpaankiinteistohuolto.fi/ Työnantaja: Kankaanpään Kiinteistöhuolto Ky Sijainti: 38700 KANKAANPÄÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä numerosta 02-572 2836, toimisto@kankaanpaankiinteistohuolto.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 38700 KANKAANPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Kankaanpään Kiinteistöhuolto Ky Y-tunnus 0459833-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistötyöntekijä (lumityöt), on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Kankaanpään Kiinteistöhuolto Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38700 - Kankaanpää , osoitteessa 38700 KANKAANPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa