Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitoshuoltajat työskentelevät Kankaanpään kaupungilla kouluissa ja uimahallilla. Laitoshuoltajan toimenkuvaan kuuluu päivittäiset ylläpitosiivoukset ja harvemmin tehtävät perussiivoukset. Laitoshuoltajalta vaaditaan laitoshuoltajan ammattitutkinto ja työkokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta reipasta asennetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Palkkaus määräytyy KTES.n mukaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kankaanpää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kankaanpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kankaanpään kaupunki Y-tunnus 0133596-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kankaanpään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus