Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Laitoshuoltajat työskentelevät Kankaanpään kaupungilla kouluissa ja uimahallilla. Laitoshuoltajan toimenkuvaan kuuluu päivittäiset ylläpitosiivoukset ja harvemmin tehtävät perussiivoukset. Laitoshuoltajalta vaaditaan laitoshuoltajan ammattitutkinto ja työkokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta reipasta asennetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Palkkaus määräytyy KTES.n mukaan.

Web-osoite: http://www.kankaanpaa.fi Työnantaja: Kankaanpään kaupunki Sijainti: Kuninkaanlähteenkatu 12, 38700 KANKAANPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelupäällikkö Sanna Heinineva, 044 577 2629, sanna.heinineva@kankaanpaa.fi. Hakemukset tulee toimittaa 31.10.2016 kello 12.00 mennessä opinto- ja työtodistuksineen osoitteeseen Kankaanpään kaupunki, kirjaamo, PL 36, 38701 KANKAANPÄÄ. Kuoreen merkintä "laitoshuoltajan toimi". Hakemukset voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@kankaanpaa.fi tai sähköisessä rekrytointipalvelussa www.kuntarekry.fi/avoimet työpaikat Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuninkaanlähteenkatu 12, 38700 KANKAANPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Kankaanpään kaupunki Y-tunnus 0133596-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kankaanpään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää , osoitteessa Kuninkaanlähteenkatu 12, 38700 KANKAANPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa