Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitoshuoltajat työskentelevät Kankaanpään kaupungilla kouluissa ja uimahallilla. Laitoshuoltajan toimenkuvaan kuuluu päivittäiset ylläpitosiivoukset ja harvemmin tehtävät perussiivoukset. Laitoshuoltajalta vaaditaan laitoshuoltajan ammattitutkinto ja työkokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta reipasta asennetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Palkkaus määräytyy KTES.n mukaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kankaanpää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kankaanpään kaupunki Y-tunnus 0133596-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kankaanpään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus