Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme siivouspuolen PALVELUVASTAAVAA kokopäiväiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS sinulla on hyvät esimiestaidot ja aikaisempaa kokemusta alalta, siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Palveluvastaavana ohjaat tiimisi toimintaa, teet työsopimukset, laadit työvuorolistat ja perehdytät tiimisi jäsenet tehtäviin. Osallistut itse myös suorittavaan työhön, tuurauksiin ja niiden organisointiin. Työaika on pääasiassa päivätyötä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Kankaanpää johto/koordinointi Kankaanpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kankaanpään Kangaspolku Oy Y-tunnus 0672632-0 Toimiala Kuntoutuslaitokset ja sairaskodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kankaanpään Kangaspolku. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa