Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kangasniemen kunta hakee vesilaitoksen hoitaja/ kunnallisteknistä asentajaa. Päätehtävän on vesilaitoksen hoitajan tehtävät vedenottamoilla ja jätevedenpuhdistamolla. Valittavan työntekijän omana vastuualueena tulee olemaan verkoston huolto- ja ylläpitotehtävät (ulkotyöt). Valittava vastaa verkoston kunnosta. Tehtävä sisältää lisäksi pumppaamoiden ja laitteiden käyttö- ja huoltotehtäviä. Tehtävän sisältyy vesilaitoksen varallaoloon osallistumisen (ilta/yö ja viikonlopputyöskentely). Vähimmäisvaatimuksena on soveltuva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasniemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kangasniemen kunta Y-tunnus 0164690-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesilaitoksen hoitaja/ kunnallistekninen asentaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Kangasniemen kunta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus