Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mikkelin Seudun Sosiaali-ja terveystoimessa Kangasniemen kunnan palvelutuotantoyksikössä on haettavana 24.10.2016 klo 15:00 mennessä KAKSI (2) TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAA TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Kangasniemen terveyskeskus kuuluu 1.1.2017 alkaen Etelä-Savon sosiaali- ja terveyskuntayhtymään. Kangasniemellä on yhteensä kuusi lääkärin virkaa, joista neljä on täytetty. Terveyskeskus toimii Itä-Suomen yliopiston opetusterveyskeskuksena, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kangasniemi lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kangasniemen kunta Y-tunnus 0164690-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Kangasniemen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kangasniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus