Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Kangasala ja Pälkäne muodostavat terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kunta toimii isäntäkuntana.

SINUSTAKO YLILÄÄKÄRI KANGASALLE?

Tulet toiminaan Kangasalan ja Pälkäneen terveysasemien omalääkäreiden lähiesimiehenä ja vastaat avopalveluiden palveluyksikön toiminnasta ja kehittämisestä. Osallistut terveyskeskuksen johtoryhmätyöskentelyyn ja toimit johtavan ylilääkärin varahenkilönä. Sovittu osa työajastasi kuluu kliiniseen potilastyöhön. Työhuoneesi sijaitsee Kangasalan pääterveysasemalla.

Toivomme, että olet hyvä tyyppi ja täydennät osaltasi loistavaa työyhteisöämme. Lisäksi edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa erikoislääkärin tutkintoa, hyvää suomen kielen taitoa, alan tuntemusta, hyviä johtamis-, esimies- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme yhteistyötaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä kokeneiden yleislääkäreiden johtajana. Kangasala on kasvava kunta Tampereen seudulla, sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa perusterveydenhuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. Terveyskeskuksessamme työskentelee yhteensä 25 terveyskeskuslääkäriä ja kolme osastonlääkäriä, konsultoivat radiologit, lastenlääkäri ja geriatri. Sähköisenä potilastietojärjestelmänä on Mediatri.

Web-osoite: http://www.kangasala.fi Työnantaja: Kangasalan kunta Sijainti: Herttualantie 28, 36200 KANGASALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Sari Mäkinen puh.050-4368 777 sari.makinen@kangasala.fi. Hakemukset: Hakemukset pyydetään täyttämään 11.11.klo 15 mennessä Kangasalan kunnan rekrytointiohjelmassa http://www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa ja ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Kangasala on savuton työnantaja. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Herttualantie 28, 36200 KANGASALA

Yritystiedot

Toiminimi Kangasalan kunta Y-tunnus 1923299-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kangasalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasala , osoitteessa Herttualantie 28, 36200 KANGASALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa