Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kangasala ja Pälkäne muodostavat terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kunta toimii isäntäkuntana. SINUSTAKO YLILÄÄKÄRI KANGASALLE? Tulet toiminaan Kangasalan ja Pälkäneen terveysasemien omalääkäreiden lähiesimiehenä ja vastaat avopalveluiden palveluyksikön toiminnasta ja kehittämisestä. Osallistut terveyskeskuksen johtoryhmätyöskentelyyn ja toimit johtavan ylilääkärin varahenkilönä. Sovittu osa työajastasi kuluu kliiniseen potilastyöhön. Työhuoneesi sijaitsee Kangasalan pääterveysasemalla. Toivomme, että olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kangasala lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kangasalan kunta Y-tunnus 1923299-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kangasalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kangasala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus