Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Kangasalan kunnassa haettavana olevan
LAPSIPERHEIDEN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN hakuaikaa jatketaan 28.10.2016 klo 15 asti
Lapsiperheiden sosiaalityöntekijän tehtävänä on lastensuojelun asiakastyö ja lastensuojelulain mukaisten palvelujen järjestäminen lapsille ja perheille.
Lastensuojelutyön tukena on lastensuojelutiimi, johon kuuluu neljä lapsiperheiden sosiaalityöntekijää, neljä lastensuojelun perhetyöntekijää sekä tiimin vetäjänä johtava sosiaalityöntekijä. Tiimillä on ryhmätyönohjaus. Erillinen perhepalvelutiimi hoitaa palvelutarpeen arvioinnit.
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Lisäksi toivotaan kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Aiemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Web-osoite: http://www.kangasala.fi Työnantaja: Kangasalan kunta Sijainti: Urheilutie 15, 36200 KANGASALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Tessa Tuukkanen-Salovesi, puh. 040 133 6305, tessa.tuukkanen-salovesi@kangasala.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Urheilutie 15, 36200 KANGASALA

Yritystiedot

Toiminimi Kangasalan kunta Y-tunnus 1923299-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kangasalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasala , osoitteessa Urheilutie 15, 36200 KANGASALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa