Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kunta toimii isäntäkuntana.

TULE MUKAAN NUORISOPSYKIATRIAN TIIMIIMME KANGASALLE!

Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana 28.10.2016 klo 15 mennessä.

NUORISOPSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIN VAKITUINEN VIRKA

Sijoituspaikka on Kangasalan nuorisopsykiatrian yksikkö, jolla on Tampereen Yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan myöntämät kouluttajaoikeudet nuorisopsykiatrian ja aikuispsykiatrian alalla. Erikoislääkäri toimii moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Aktiiviseen työryhmään kuuluvat psykologi, erikoissairaanhoitaja, sairaanhoitaja, ohjaaja, sosiaalityöntekijä ja toimistosihteeri. Työryhmä hoitaa pääosin 13-23 -vuotiaita nuoria, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoidon palveluita.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työn, hyvän ja ammattitaitoisen työryhmän tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön.

Kelpoisuusehtona nuorisopsykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Edellytämme lisäksi hyvää suomenkielen taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Palkkaus LS:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Työnantaja: Kangasalan kunta Sijainti: Kuohunharjuntie 26, 2 krs, 36200 KANGASALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johtava ylilääkäri Sari Mäkinen puh: 050 436 8777 ja lähiesimies Marcel Mathier puh: 040 133 6540. Yhteydenotot sähköpostitse: etunimi.sukunimi@kangasala.fi. Hakemukset: Hakemukset pyydetään täyttämään Kangasalan kunnan rekrytointiohjelmassa http://www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuohunharjuntie 26, 2 krs, 36200 KANGASALA

Yritystiedot

Toiminimi Kangasalan kunta Y-tunnus 1923299-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Kangasalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasala , osoitteessa Kuohunharjuntie 26, 2 krs, 36200 KANGASALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa