Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tunnetko jo Kamuxin? Olemme suomalainen vaihtoautokauppaan erikoistunut yritys. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa 34 toimipisteessä. Toimimme myös Ruotsissa yhdeksällä paikkakunnalla ja avasimme ensimmäisen liikkeen Saksaan joulukuussa 2015. Vuonna 2015 myimme ennätykselliset 28.500 autoa ja liikevaihtomme ylitti 300 miljoonaa euroa. Kamux-konserni työllistää yli 250 autokaupan ammattilaista. Lisätietoa www.kamux.fi Tule osaksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyntialan tehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kamux Suomi Oy Y-tunnus 1578666-7 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Hyvinkään Autovaihto, Lahden Autovaihto, Oulun Autovaihto, Porin Autovaihto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kamux Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus