Duunitori suosittelee
Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ammattitaitoisia isännöitsijöitä pääkaupunkiseudulle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Greenlips Beauty Putiikki etsii (eko)kampaajaa Greenlips Beauty Putiikin yhteydessä toimivaan ekokampaamoon. Kampaajalta toivotaan ekokampaajan koulutus tai kiinnostus suorittaa tutkinto. Valitun henkilön tehtävänä olisi pyörittää ekokampaamossa tapahtuvaa toimintaa kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti. Olet etsimämme henkilö jos olet aikaansaava, tehokas, idearikas, intohimoinen, kiinnostunut luonnonmukaisesta hiustenhoidosta ja tärkeimpänä todella inspiroitunut tekemään asiakastyötä. Me tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Greenlips Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus