Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Greenlips Beauty Putiikki etsii (eko)kampaajaa Greenlips Beauty Putiikin yhteydessä toimivaan ekokampaamoon. Kampaajalta toivotaan ekokampaajan koulutus tai kiinnostus suorittaa tutkinto. Valitun henkilön tehtävänä olisi pyörittää ekokampaamossa tapahtuvaa toimintaa kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti. Olet etsimämme henkilö jos olet aikaansaava, tehokas, idearikas, intohimoinen, kiinnostunut luonnonmukaisesta hiustenhoidosta ja tärkeimpänä todella inspiroitunut tekemään asiakastyötä. Me tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Greenlips Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa