Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Moderni japanilainen ravintola Yume vie vieraansa maailmaan, jossa makuelämykset, ruoka-annosten vivahteet, ympäristön kauneus, laaja sake- ja teelista sekä iloinen henkilökunta luovat ainutlaatuisen tunnelman Kluuvikadun elämään.

Juuri nyt haemme iloiseen joukkoomme

TARJOILIJAA

Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään alan ammattitutkinto ja vähintään kaksi vuotta työkokemusta tarjoilijan työstä. Arvostamme joustavuutta, rivakkaa otetta työhön, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet kohtelias, tehokas, osaat hoitaa montaa asiaa samanaikaisesti, liikut kansainvälisessä ja luksus-ilmapiirissä kuin kotonasi, etkä hätkähdä pienestä tai isommastakaan haasteesta.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja työtehtävistä antaa F&B Director Ari Tuoreniemi, ari.tuoreniemi@hotelkamp.com. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 30.10.2016 mennessä - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.

Web-osoite: http://www.kampcollectionhotels.com Työnantaja: Kämp Group Sijainti: Kluuvikatu 2, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: F&B Director Ari Tuoreniemi, ari.tuoreniemi@hotelkamp.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kluuvikatu 2, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi kämp group

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kämp Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kluuvikatu 2, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa