Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kämp Spa sijaitsee historiallisen Hotel Kämpin yhteydessä. Kämp Span toimintaperiaatteena on tarjota Sinulle vain parasta: yksilöityä palvelua, monipuolisia hoitovaihtoehtoja ja korkealaatuisia hoitotuotteita.

Nyt haussa on Kämp Spahan

SPA MANAGER

Tehtävänäsi on vastata kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti Kämp Span operatiivisista toiminnoista. Toimit yksikön esimiehenä ja vastaat Spassa asiakkuuksien hoitamisesta, myynnistä, markkinoinnista sekä Kämp Span tarjoamien palveluiden jatkuvasta kehittämisestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus, sekä aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä.Tehtävä edellyttää kokemusta spa -toiminnasta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Olet luonteeltasi organisointikykyinen, aikaansaava ja tartut ennakkoluulottomasti haasteisiin. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi ja luot aktiivisesti hyvää ilmapiiriä työyhteisöön. Sinulla on myös silmää ensiluokkaisille asiakaskokemuksille ja aitoa kiinnostusta Kämp Span tarjoamiin palveluihin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa osaavien ja aidosti lämminhenkisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel Kämpin General Manager Tuomas Liewendahl, tuomas.liewendahl@hotelkamp.com. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.10.2016. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.

Web-osoite: http://www.kampcollectionhotels.com Työnantaja: Kämp Group Sijainti: Kluuvikatu 4b, 8. krs, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hotel Kämp General Manager Tuomas Liewendahl, tuomas.liewendahl@hotelkamp.com Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?26a88f0d Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kluuvikatu 4b, 8. krs, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi kämp group

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Spa Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kämp Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kluuvikatu 4b, 8. krs, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa