Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Klaus K on vuonna 2005 avattu Suomen ensimmäinen Design Hotelli Bulevardilla. Hotellissamme on 7 eri kokoustilaa pienistä 5 hengen kokoustiloista aina upeaan Rake saliin, johon mahtuu 120 vierasta.

Haemme kansainväliseen huipputiimiimme Meetings & Events Manageria varmistamaan laadukkaan asiakaskokemuksen takaamaan huippupalvelun.

Meetings & Events Managerina toimit bankettiosaston operatiivisena päällikkönä sekä vastaat myös aamiaisen sekä brunssin toiminnasta. Raportoit Food & Beverage Managerille. Kehität innovatiivisesti kokous-, juhla- ja aamiaistuotettamme sekä brunssia yhdessä keittiöpäällikön, tiimin ja F&B Managerin kanssa.

Olet idearikas, rohkea ja positiivinen tiimipelaaja, joka varmistaa loistavan palvelun. Lisäksi olet ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen sekä omaat vahvan taustan bankettitoiminnasta. Kannat vastuuta työstäsi ja johdat tiimiä lempeällä jämäkkyydellä sekä omalla esimerkilläsi. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan että palavaa halua kehittää omaa ja tiimin osaamista.

Sinulla on esimiesosaamista sekä erinomainen paineensietokyky. Ymmärrät ja pystyt hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia. Omaat ravintola-alan esimieskoulutuksen ja olet toiminut esimiestehtävissä vähintään 3 vuotta. Olet joustava työaikojen suhteen, Operan ja MaraPlanin tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista osaavien ja aidosti lämminhenkisten ammattilaisten parissa.Tarjoamme sinulle lisäksi Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Food & Beverage Manager Heli Öun, heli.oun@klauskhotel.com. Jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2016 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työ alkaa joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.kampcollectionhotels.com Työnantaja: Kämp Group Sijainti: Bulevardi 2-4, 00120 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: joulukuussa tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heli Öun, heli.oun@klauskhotel.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Bulevardi 2-4, 00120 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi kämp group

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Meetings & Events Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kämp Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Bulevardi 2-4, 00120 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa