Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

GLO Art Kitchen sijaitsee GLO Hotel Artin yhteydessä upeassa yli 100-vuotiaassa Art Nouveau -linnassa. Ravintolamme tarjoilee kansainvälistä ruokaa raaka-aineiden alkuperää ja makuja kunnioittaen. Tiloissamme on mielenkiintoisia ja vaihtelevia tilaisuuksia sekä nuorekas ja persoonallinen tiimi.

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme osa-aikaista

KOKKIA

Olet työhösi intohimoisesti suhtautuva ja laatua arvostava monipuolinen ja innostunut ammattilainen, joka osaa M&E- ja banquet -toiminnot, sekä aamiaisen ja à la carte -ruokien valmistuksen. Asiakkaan tyytyväisyys on sinulle kaikki kaikessa.

Arvostamme joustavaa ja nöyrää asennetta työtä kohtaan sekä halua kehittyä ammatillisesti. Pidämme tärkeänä yhteistyökykyä, kohtuullista suomen- ja englanninkielen taitoa ja tarttuvaa energiaa. Katsomme eduksi, että Sinulla on työkokemusta hotelliravintoloista, mutta asenteesi kertoo sinusta vielä enemmän. Kannat vastuuta työstäsi ja haluat kasvaa ja kehittyä tiimin mukana.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä osana kunnianhimoista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä yhdessä pääkaupunkiseudun kiinnostavimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa. Työaikamme ovat joustavat ja tarjoamme Sinulle Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut tukemaan laadukasta vapaa-ajan viettoasi.

Työ on osa-aikainen 90h/3vko ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Natalia Kononenko, natalia.kononenko@glohotels.fi. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake oheisesta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2016 mennessä. Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.

Web-osoite: http://www.kampcollectionhotels.com Työnantaja: Kämp Group Sijainti: Lönnrotinkatu 29, 00180 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Natalia Kononenko, natalia.kononenko@glohotels.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lönnrotinkatu 29, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi kämp group

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kämp Group. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lönnrotinkatu 29, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa