Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

GLO hotellien tyyli ja yksilöllinen palvelutarjonta ovat tehneet siitä pääkaupunkiseudun merkittävimmän lifestyle-hotelliketjun. GLO Hotel Kluuvissa on 184 korkeatasoista huonetta, kokoustiloja hotellin toisessa kerroksessa sekä à la carte ravintola ja baari.

Nyt haemme Ravintola GLOBEn vahvaan joukkoon organisointikykyistä

À LA CARTE / M&E -KOKKIA

Etsimme keittiön ammattilaista, joka suhtautuu työhönsä kunnianhimoisesti ja tuntee aitoa iloa tyytyväisistä asiakkaista. Kokin tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään kahden vuoden kokemusta à la carte -ravintoloista. Olet oma-aloitteinen ja kunnianhimoinen joukkuepelaaja, jolla on hyvät yhteistyötaidot sekä paineensietokyky. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme Sinulle osa-aikaisen työn (90h/3vkoa) sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa osaavien ja aidosti lämminhenkisten ammattilaisten parissa. Lisäksi tarjoamme Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja työtehtävistä antaa keittiömestari Eeva Rouvali eeva.rouvali@glohotels.fi. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.11.2016 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.

Web-osoite: http://www.kampcollectionhotels.com Työnantaja: Kämp Group Sijainti: Kluuvikatu 4, 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Keittiömestari Eeva Rouvali, eeva.rouvali@glohotels.fi Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e5f66f15 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 19.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kluuvikatu 4, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi kämp group

Ilmoitus


Tämä työpaikka, A la carte / M&E -kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kämp Group. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kluuvikatu 4, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa