Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Salon Liikekeskus Valurissa avattuun uuteen myymäläämme asiakaspalveluhenkistä ja vastuullista KALUSTEMYYJÄÄ Tehtäväsi koostuu kodin keittiö- ja kiintokalusteiden suunnittelusta ja myynnistä. Olet ulospäinsuuntautunut, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja sinulla on näyttöjä tuloksellisestä myyntityöstä sekä silmää luoda asiakkaillemme viihtyisiä ja toimivia kalusteratkaisuja. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Salo myyjät ja kassahenkilöt Salo myyntialan tehtävät Salo myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Salo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalustemyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut KTF Invest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa