Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kalustetukku-ketju on yksi johtavista suomalaisten kotien ja kiinteistöjen kalustajista. Oman tuotemerkkimme Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Tuotantotilamme ja keskusvarastomme sijaitsevat Loimaalla, myymälämme palvelevat kolmellatoista paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen 90 työntekijää.

Etsimme pysyvään työsuhteeseen Kalustetukku-ketjun palvelukseen Loimaalle

TUOTANNON JA LOGISTIIKAN ESIMIESTÄ

Tuotannon ja logistiikan esimiehenä sinulla on keskeinen rooli tehtaamme tehokkaan toiminnan varmistamisessa. Tehtävänäsi on vastata tuotannon johtamisesta ja kehittämisestä sekä Kalustetukku-ketjun tuotteiden saatavuudesta valtakunnallisesti. Toimit tehdas- ja varastotyöntekijöiden esimiehenä osallistuen aktiivisesti tehtaan päivittäisiin rutiineihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn osana ammattitaitoista työyhteisöä menestyvässä perheyrityksessä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- soveltuvan teknisen koulutuksen
- vahvaa konetekniikan ja tuotantomenetelmien tuntemusta kaluste- tai vastaavan teollisuuden alalta
- vankkaa työkokemusta esimiestehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa

Kiinnostuitko? Tiedustele lisää tai lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 17.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.kalustetukku.fi Työnantaja: Kaluste-Trading Finland Oy Sijainti: Lamminkatu 31, 32200 LOIMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pertti Lehtinen, toimitusjohtaja, pertti.lehtinen@ktf.fi, 0400 822 891, Sami Rintamaa, ketjupäällikkö, sami.rintamaa@ktf.fi, 044 514 1705 Hakemukset: Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna: Kaluste-Trading Finland Oy, Reivikatu 1, 20540 Turku. Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lamminkatu 31, 32200 LOIMAA

Yritystiedot

Toiminimi Kaluste-Trading Finland Oy Y-tunnus 2540193-5 Toimiala Keittiö- ja saniteettitilojen kalusteiden vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

10 027 000 € 94 %

Liiketoiminnan tulos

33 000 € -38 %

Henkilöstö

17 -1

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotannon ja logistiikan esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kaluste-Trading Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa , osoitteessa Lamminkatu 31, 32200 LOIMAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa