Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme 1-2 henkilöä vaunuporarin tehtäviin. (Dino/Commando) Palkka on sovittavissa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos olet kiinnostunut niin ole yhteydessä työnantajaan Jani Niemi, 044 531 2606, [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Helsinki koneteollisuuden tehtävät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki kaivos- ja metallialan tehtävät koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kallionporaus Arto Soininen Oy Y-tunnus 1873572-6 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiviporaaja / Vaunuporaaja / Poraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kallionporaus Arto Soininen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus